| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
czester *

|
Wysłany: Sob Lut 06, 2010 8:21 am Temat postu: jak ściągnąc przedni zderzak w VOYAGER (chrysler, 1999) |
|
|
Witam.
Jestem tu nowy i cieszę się że trafiłem na to forum
Wracając dziś z pracy na parkingu zgarnąłem przednim zderzakiem trochę śniegu i go naderwało
Chciałbym to naprawić, ale nie wiem jak. czy ktoś mógłby mi pomóc i opisać jak to zrobić?
Z góry dzięki i pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
esdarek Moderator

|
Wysłany: Sob Lut 06, 2010 8:55 am Temat postu: |
|
|
daj jakies zdjecia. jest wiele warsztatow zajmujacych sie spawaniem plastiku. _________________ PONTIAC TRANS SPORT 3,8 Bifuel by Luky;)
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lutek34 *

Dołączył: Oct 09, 2005 Posty: 2287 Skąd: Krosno-Rzeszów podkarpackie
|
Wysłany: Sob Lut 06, 2010 9:37 am Temat postu: |
|
|
ściągnij sobie manual i tam są opisane metody demontażu elementów karoserii i nie tylko. _________________ '99 Chrysler Voyager AWD 3.8l LPG by Luky
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sipadodge *

|
Wysłany: Sob Lut 06, 2010 1:32 pm Temat postu: |
|
|
| przedni masz na jakies 6 śrubek . nad chlodnica sa 4 to nie bedzie problem zacznie sie jak bedziesz musiał odkrecic te w nadkolach mniej wiecej kolo zatyczek dojsc do żarówek jak jest linia załamania na zderzaku sz tam takie wyciecia trzeba palcem wyszukac i chyba jest po 2 srubki przyda sie wd 40 na 100 proc, |
|
| Powrót do góry |
|
 |
czester *

|
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 8:31 am Temat postu: |
|
|
| Lutek34 napisał: | | ściągnij sobie manual i tam są opisane metody demontażu elementów karoserii i nie tylko. |
hmm, nie bardzo rozumiem...  _________________ chrysler voyager 99, 2.0 famyly.
w sumie fajna bryczka |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lutek34 *

Dołączył: Oct 09, 2005 Posty: 2287 Skąd: Krosno-Rzeszów podkarpackie
|
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 10:32 am Temat postu: |
|
|
| czester napisał: | | Lutek34 napisał: | | ściągnij sobie manual i tam są opisane metody demontażu elementów karoserii i nie tylko. |
hmm, nie bardzo rozumiem...  |
Czego nie rozumiesz?
Napisze poprawniej: Poszukaj na forum linku do instrukcji obsługi samochodu marki Chrysler Voyager/Grand Voyager/Caravan/Grand Caravan/Town&Country w rocznikach 1996-00 i ja pobierz na swój dysk lokalny. W instrukcji znajdź dział "Frame and bumpers" _________________ '99 Chrysler Voyager AWD 3.8l LPG by Luky
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
esdarek Moderator

|
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 12:17 pm Temat postu: |
|
|
 _________________ PONTIAC TRANS SPORT 3,8 Bifuel by Luky;)
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|